Address : Plastbearbetning AB
Sjöbodavägen 2, 14553 NORSBORG
 
Ring oss : 08 - 531 766 80
Maila oss: info@plastbearbetning.se
 
Dibond Vit matt/blank

Dibond Vit matt/blank

984kr
(Ex. 25% moms)
Artikel nr: DibondVit
Varumärke : Plastbearbetning AB

Dibond Vit med en matt sida och en blank sida

Dibond Vit med en matt sida och en blank sida

Bredd: 1500 mm
Höjd: 1000 mm
Tjocklek 3mm

Dibond har två ytterskikt av aluminium (0,3 mm) och en kärna av polyten. Materialet har unika bearbetningsmöjligheter samtidigt som det är lätt och styvt. Skivan är mycket lämplig för såväl inomhus- som utomhusapplikationer. Bland Dibonds speciella egenskaper finns den aluminiumlegering som ger materialet dess extra rostskydd, ytbeläggningen av superpolyesterlack som garanterar utmärkta tryckegenskaper (screen- och digitaltryck) och den svarta polyetylenkärnan som ger materialet en utökad UV-resistens.

Användning & Skötsel
Skyltproduktion, butiksapplikationer (produktdisplayer, inredning m.m.), direkt digitaltryck, högklassiga utställningsdisplayer, möbeldesign, butiksfasader, inredning.
Mjuka trasor och milda medel såsom handdiskmedel (YES) eller såpvatten är det som gäller vid rengöring och ta bort det statiska.

Bearbetning
Förutom att applicera design/budskap på materialet genom att trycka eller laminera så går det även att fräsa fram text eller bild, genom att fräsa ned till kärnmaterialet som är infärgat svart. Det går också att göra skarpa bockar av materialet genom att såga/fräsa igenom ett av aluminiumskikten. Kan t.ex. göras med cirkelsåg med ställbart sågdjup. Materialet är mycket lättbearbetat.
Fler tips på bearbetning finns på Youtube.

Samtliga priser presenteras exkl. moms. Moms läggs på i kassan.

Mått (L x B x H) 1500 x 3 x 1000 Millimeter
Vikt 2 Kilogram